Μενού Κλείσιμο

Η ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου” σε εκπαιδευτική επίσκεψη

Την ΠΕΜΠΤΗ 30/5/2024  οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Εταιρεία “ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΟ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ” στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος ‘Ηλεκτροτεχνικές Εφαρμογές – Β΄ Εξάμηνο’  συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ. Μπολιάρη Προκόπη.
Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Σιορίκης Γιώργος (Δντής υποκαταστήματος στο Αγρίνιο)  με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το εν λόγω τμήμα και μας έκανε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του καταστήματος.
Ο Κος Σιορίκης μας έκανε μία περιληπτική και μεστή παρουσίαση της Εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, μας παρουσίασε την εξέλιξη της Εταιρείας από το 1973 έως σήμερα και μας παρουσίασε το οργανόγραμμα της Εταιρείας όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.
Οι καταρτιζόμενοι έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο πως εξελίσσεται και λειτουργεί μία πολύ μεγάλη ελληνική Εταιρεία – Επιχείρηση.