Μενού Κλείσιμο

Η ειδικότητα “Β. Βρεφονηπιοκόμων -Δ1” σε εκπαιδευτικές επισκέψεις

Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων-Δ1” με την εκπαιδεύτριά τους κα. Χριστοδούλου Πηνειώ, πραγματοποίησαν τις παρακάτω εκπαιδευτικές επισκέψεις στα πλαίσια των μαθημάτων τους.

  • Στις 7/6/2024 επισκέφτηκαν το «Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης», 11ης Ιουνίου 1821, 4-6, στο Αγρίνιο
    Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη περιελάμβανε: α) την ξενάγηση των καταρτιζόμενων στους χώρους του κέντρου και β) την ενημέρωσή τους αναφορικά με τη λειτουργία του και τις δράσεις του σχετικά με τις περιπτώσεις των ατόμων που υποστηρίζονται. Η προαναφερόμενη εκπαιδευτική επίσκεψη είχε ως στόχο την ενημέρωση των καταρτιζόμενων, ως προς την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία ή και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Επίσης επισκέφτηκαν το  «Λόγω…επικοινωνίας», Παναγοπούλου και Γρίβα, στο Αγρίνιο. Στην εκπαιδευτική επίσκεψη έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του, καθώς και ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία του. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη προσέβλεπε στην προαγωγή των γνώσεων και των δεξιοτήτων των καταρτιζομένων.
  • Στις 10 Ιουνίου 2024 η εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΔΗΦ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, Βαλτινού και Μεσολογγίου, Αγρίνιο περιελάμβανε α) την ξενάγηση των καταρτιζομένων στους χώρους του και β) την ενημέρωσή τους από το επιστημονικό προσωπικό αναφορικά με τη λειτουργία του, τις δράσεις του, και την προσέγγιση που ακολουθείται σχετικά με τις περιπτώσεις των ατόμων που υποστηρίζονται.

    Η προαναφερόμενη εκπαιδευτική επίσκεψη είχε ως στόχο την προαγωγή των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των στάσεων των καταρτιζομένων, ως προς τα άτομα με αναπηρία ή και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.