Μενού Κλείσιμο

Επίσκεψη της ειδικότητας “Τεχνικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου καιΦυσικού Αερίου” στην επιχείρηση-βιοτεχνία Κουφογιώργου και ΣΙΑ

Την Παρασκευή 7/6/2024 οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση – βιοτεχνία Κουφογιώργου και ΣΙΑ ΟΕ κατασκευής και εμπορίας μεταλλικών κατασκευών στο πλαίσιο του μαθήματος Ηλεκτροτεχνικές Εφαρμογές Β΄ εξαμήνου συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ. Φανουργάκη Παρασκευά (Μηχανολόγο Μηχανικό).

Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης – βιοτεχνίας κ. Κουφογιώργος Ανδρέας μας υποδέχτηκε με πολύ όρεξη και με ενθουσιασμό και μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους και τα μηχανήματα που διέθετε όλη η επιχείρηση.

Οι καταρτιζόμενοι είδαν από κοντά τα σύγχρονα μηχανήματα κοπής, συγκόλλησης και επεξεργασίας μεταλλικών και πλαστικών κομματιών και ενημερώθηκαν λεπτομερέστατα για τα μέρη – εξαρτήματα που απαρτίζονται τα συγκεκριμένα μηχανήματα και τον τρόπο λειτουργίας αυτών. Επίσης έγινε επεξήγηση των ηλεκτρικών μηχανών και αυτοματισμών που φέρουν αυτά τα σύγχρονα μηχανήματα. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουφογιώργο Ανδρέα για την εγκάρδια φιλοξενία και την πλήρη ανάλυση των μηχανημάτων και εργασιών που προσφέρει η συγκεκριμένη βιοτεχνία του κατασκευαστικού κλάδου. Επιπλέον ανέφερε στους καταρτιζόμενους ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απασχοληθούν στην επιχείρηση αυτή είτε με το πλαίσιο της  πρακτικής άσκησης είτε ως μόνιμη εργασία.