Μενού Κλείσιμο

Η συγγραφέας-κοινωνιολόγος Ευαγγελία Πρέζα παρουσίασε τα βιβλία της στην ειδικότητα “Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας”

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στη ΣΑΕΚ Αγρινίου από την κα.  Ευαγγελία Πρέζα, Κοινωνιολόγο – Συγγραφέα  – Σπουδάστρια του Δ’ Εξαμήνου στο τμήμα Βρεφονηπιοκόμων της ΣΑΕΚ Αγρινίου, παρουσίαση των βιβλίων της στα πλαίσια του μαθήματος της Παιδικής Λογοτεχνίας με εκπαιδεύτρια την κα. Αρετή Μπαζάκα.

Η κα. Ευαγγελία Πρέζα παρουσίασε αρχικά τα δύο βιβλία της, το πρώτο με τίτλο «Κοινωνικές Αλληλεπιδράσεις: Συμβουλευτική & Ενδυνάμωση. Οδηγός Αυτοβοήθειας» και το δεύτερο με τίτλο «Αρκουδάκια Συναισθήματα στην Παραμυθοχώρα: 25 Εκπαιδευτικά Διαδραστικά Παραμύθια Συναισθηματικής και Κοινωνικής Αγωγής». Μέσα από τις εκπαιδευτικές ιστορίες του βιβλίου της, η κ. Ευαγγελία Πρέζα παρουσίασε στις εκπαιδευόμενες ποικίλα θέματα αναφορικά με τα παραμύθια που αφορούν στον ψυχισμό των παιδιών. Ακολούθησε συζήτηση μέσα από την οποία οι καταρτιζόμενες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις απορίες τους, αλλά και τον προβληματισμό τους σχετικά με όλα αυτά που ειπώθηκαν προηγουμένως.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και το τμήμα όπου φοιτά η κ. Ευαγγελία Πρέζα – Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Δ – στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική Άσκηση με τις εκπαιδεύτριές τους κ. Γεωργία Ξυθάλη και κ. Βίκυ Κελεπούρη.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Πρέζα, όλες τις σπουδάστριες που παρευρέθηκαν, καθώς επίσης και τη ΣΑΕΚ για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.