Μενού Κλείσιμο

Γευστικές Δημιουργίες της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)

Γευστικές δημιουργίες των καταρτιζόμενων της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF) Δ Εξαμήνου” στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων τους “Τέχνη Μαγειρικής IV “, “Διακοσμητική Παρασκευασμάτων” και “Πρακτική Άσκηση” με εκπαιδευτές τους κυρίους Πίσσα Χρήστο, Σχίζα Κων/νο και Μουτάφη Αναστάσιο.

  1. Μοσχαρίσιο συκώτι με κριθαρότο και λαχανικά.

  2. Ραβιόλια θαλασσινών με πουρέ σελινόριζας και λάδι μυρωδικών.

  3. Πατέ μοσχαρίσιου συκωτιού σε φρυγανισμένο ψωμί

  4. Xαλβάς σιμιγδαλένιος
  5. Λαγάνες κλασική και με ελιές.