Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)” στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων “Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ” και “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα” με εκπαιδευτές τους Πίσσα Χρήστο, Μουτάφη Αναστάσιο και Σταμάτη Γεώργιο, δημιούργησαν τα παρακάτω καταπληκτικά εδέσματα:
Σούσι (Ιαπωνική Κουζίνα)
Γύρος σε κυπριακή πίτα με πατάτες, τζατζίκι, λάχανο και σαλάτα).
Κοτόπουλο με σάλτσα καρύδαςσε φωλιά φύλλου σφολιάτας με τουιγ.