Μενού Κλείσιμο

Γευστική πανδαισία από την ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)”

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)” στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων “Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ” και “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα” με εκπαιδευτές τους Πίσσα Χρήστο, Μουτάφη Αναστάσιο και Σταμάτη Γεώργιο, δημιούργησαν τα παρακάτω καταπληκτικά εδέσματα:

  1. Σούσι (Ιαπωνική Κουζίνα)
  2. Γύρος σε κυπριακή πίτα με πατάτες, τζατζίκι, λάχανο και σαλάτα).
  3. Κοτόπουλο με σάλτσα καρύδαςσε φωλιά φύλλου σφολιάτας με τουιγ.
  4. Falafel (κεφτεδάκια λαχανικών).
  5. Γίγαντες στο φούρνο 
    Σπιτικό ψωμί και χούμους.