Μενού Κλείσιμο

Παραδοσιακές γευστικές δημιουργίες από την ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης”

Παραδοσιακές γευστικές δημιουργίες από τους καταρτιζόμενους της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)” Γ1 κατά τη διάρκεια του εργαστηριακού μαθήματος της Πρακτικής Άσκησης υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, Πίσσα Χρήστο, Μουτάφη Αναστάσιο και Σταμάτη Γεώργιο.

  • μακαρονόπιτα,
  • μπατζίνα,
  • μπούτια κοτόπουλο μαριναρισμένα με μαύρο σουσάμι και σως παντζάρι,
  • μοσχάρι στη γάστρα με ρύζι και τυρί