Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ειδικότητας “Τεχνικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου”

Την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024 οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου” πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση ‘Auto Gas Station Shell ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ – Παρ. Αγγελοκάστρου 151, στα πλαίσια του θεωρητικού τους μαθήματος ‘Τεχνολογία Κατασκευών-Β’ Εξαμήνου, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ. Πατσιαούρα Ευάγγελο.  
Οι σπουδαστές είδαν από κοντά τα υδραυλικά συστήματα παροχής υγραερίου και αντλιών παροχής υγρών καυσίμων που διαθέτει η επιχείρηση και μελέτησαν τον τρόπο σύνδεσής και συντήρησής τους. Επίσης το πρατήριο διαθέτει και σύγχρονο χώρο πλυντηρίου αυτοκινήτου όπου είδαν από κοντά τις υδραυλικές συνδέσεις και παροχές καθώς και τα συστήματα αποχέτευσης και διάθεσης των απόνερων.

Τέλος κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας πραγματοποιήθηκε ανεφοδιασμός του πρατηρίου με καύσιμα από βυτιοφόρο της εταιρείας και οι σπουδαστές είχαν με τον τρόπο αυτό την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας που τηρούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ για την άριστη φιλοξενία και τους σπουδαστές για την συνεργασία τους.