Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις της ειδικότητας “Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας”

Στα πλαίσια του μαθήματος “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.)” οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-Δ1” με την εκπαιδεύτριά τους κα. Μπαλωμένου Γεωργία, πραγματοποίησαν τις παρακάτω εκπαιδευτικές επισκέψεις.

  • Την Παρασκευή 7-6-2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Helios Zein που εδρεύει στην Παπαστράτου. Η Helios-Zein εξειδικεύεται σε ενεργειακά θέματα και με την κατάλληλη τεχνογνωσία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο των φωτοβολταϊκών. Η HELIOS-ΖΕΙΝ δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Ιόνια νησιά. Η τεχνογνωσία, η ποιότητα στην κατασκευή και η μεγάλη ετήσια παραγωγική ικανότητα αποτελούν τα σημαντικότερα κριτήρια για την εταιρεία που στόχο έχει την παράδοση ενός συστήματος που εγγυάται τη μέγιστη δυνατή απόδοση ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. 

  • Τη Δευτέρα 10/06/2024 επισκέφτηκαν την solar service εταιρεία στο Αγρίνιο. Η εταιρεία ασχολείται με την  κατασκευή, την συντήρηση και την εκμετάλλευση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο κ Φραγκούλης Βασίλης μας ενημέρωσε για ότι έχει σχέση με φωτοβολταϊκά και έλυσε όλες τις απορίες των σπουδαστών μας.