Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας -(CHEF) στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος “Τεμαχισμός Κρεάτων Ι” με τους εκπαιδευτές τους Μουτάφη Αναστάσιο, Πίσσα Χρήστο και Σταμάτη Γεώργιο, επισκέφτηκαν το κρεοπωλείο “Γιγκλάς“. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκαν τα μέρη του σφαγείου χοιρινό και μοσχαρίσιο. Επίσης παρουσιάστηκαν τεχνικές κοπής, παρασκευής και συντήρησης λουκάνικων και σαλαμιών αέρος.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την επιχείρηση “Λογγάς” όπου στο πλαίσιο του μαθήματος της “Πρακτικής Εφαρμογής στην ειδικότητα” έγινε παρουσίαση της παραγωγής μανιταριών, καθώς και της συσκευασίας-κοπής και συντήρησής τους. Η συγκεκριμένη επιχείρηση αποτελεί την πρώτη μονάδα καλλιέργειας μανιταριών πλευρώτους στη Δυτική Ελλάδα