Οι ειδικότητες “ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Β’ και Δ’ εξάμηνα του ΔΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο τυροκομείο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ όπου και ενημερώθηκαν για την παστερίωση του γάλακτος,για την παρασκευή φέτας και σκληρών τυριών,για την τυποποίηση τυροκομικών προιόντων και για την παρασκευή γιαουρτιών ,κρεμών και ρυζόγαλου.Την επίσκεψη διοργάνωσε ο κύριος Φέζος,εκπαιδευτής των ΔΙΕΚ Αγρινίου, Γεωπόνος και Προιστάμενος του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α Αγρινίου.