Μενού Κλείσιμο

Η ειδικότητα “Φύλακας Μουσείων & Αρχαιολογικών Χώρων-Δ1” στον Πυγμαχικό Σύλλογο UNBROKEN GYM

Στις 18/4/2024 οι εκπαιδευόμενοι της ειδικότητας της ΣΑΕΚ (π.ΔΙΕΚ) Αγρινίου «ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ», παρουσία του εκπαιδευτή Μανώλη Μπιρμπίλη, επισκέφτηκαν τον «Πυγμαχικό Σύλλογο Αγρινίου» στο  «UNBROKEN GYM».
Στο χώρο του γυμναστηρίου και προπονητηρίου Μποξ παρουσιάστηκε στους εκπαιδευόμενους προπόνηση Μποξ από τον αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ προπονητή του Συλλόγου Δημήτρη Ευαγγελίου.

Η παρουσίαση περιλάμβανε την ανάλυση των βασικών αρχών της προπονητικής και οι κανόνες ασφαλούς εκγύμνασης στην προπόνηση Μποξ. Ακολούθησε επίδειξη του Ολυμπιακού Αθλήματος από τους πρωταθλητές του συλλόγου και παρατήρηση από τους εκπαιδευόμενους. Στην συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με την εφαρμογή και την σχέση του Μποξ με την αυτοάμυνα. Το πρόγραμμα περιελάβανε πρακτική εφαρμογή σε τεχνικές αυτοάμυνας καθώς και παρατήρηση προπόνησης φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας με την δυνατότητα επίλυσης αποριών πάνω στην εφαρμογή προγραμμάτων φυσικής κατάστασης.