Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ειδικότητας “Βοηθός Φυσικοθεραπευτή -Α1”

Την Πέμπτη 25-1-2024 οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Βοηθός Φυσικοθεραπευτή” με τους εκπαιδευτές τους κα. Μακρυγιάννη Χριστούλα και κ. Σιάσο Κωνσταντίνο, επισκέφτηκαν το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Αγρινίου, Κεντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας  (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Αγρινίου.
Μετά την ξενάγηση στους χώρους,  οι καταρτιζόμενοι, επισκέφτηκαν  το Φυσικοθεραπευτήριο, το Εργοθεραπευτήριο , τη Θεραπευτική πισίνα και τα γραφεία των Ιατρών, Λογοθεραπευτών, Ψυχολόγων και Κοινωνικών λειτουργών.
Ενημερώθηκαν από κάθε ειδικότητα για τη σημασία  της συνεργασίας όλων στην αποκατάσταση του ασθενή. 
Σκοπός της επίσκεψης  ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών για τα καθήκοντα, τις ευθύνες, το εργασιακό περιβάλλον και τη γνωριμία με άλλες ειδικότητες.
Τέλος, παρακολούθησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φυσικοθεραπείας σε αρκετούς ασθενείς και ακολούθησε διαδικασία ερωταποκρίσεων μεταξύ  των σπουδαστών και των φυσικοθεραπευτών .
Με την ευκαιρία της υλοποίησης της δράσης επιθυμούμε να εκφράσουμε προς τη διεύθυνση του κέντρου τις θερμές ευχαριστίες μας για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε κατά τη φιλοξενία στο χώρο τους και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και στο μέλλον.