Στο Εργαστήριο της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας” οι καταρτιζόμενοι με τους εκπαιδευτές τους Πίσσα Χρήστο, Μουρελάτου Άννα-Μαρία, Παπαντώνη Δημήτριο και Μουτάφη Αναστάσιο, δημιούργησαν χειροποίητους πύργους σφολιάτας με διαφορετικές γεύσεις (κιμά, σπανάκι με φέτα, πικάντικη γλυκόξινη σάλτσα με ψίχα φιλέτο στήθος κοτόπουλο).
Γευστικές δημιουργίες από την ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας”
