Μενού Κλείσιμο

Γευστικές δημιουργίες από την ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας”

Στο Εργαστήριο της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας” οι καταρτιζόμενοι με τους εκπαιδευτές τους  Πίσσα Χρήστο, Μουρελάτου Άννα-Μαρία, Παπαντώνη Δημήτριο και Μουτάφη Αναστάσιο, δημιούργησαν χειροποίητους πύργους σφολιάτας με  διαφορετικές γεύσεις (κιμά, σπανάκι με φέτα, πικάντικη γλυκόξινη σάλτσα με ψίχα φιλέτο στήθος κοτόπουλο).