Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ειδικότητας “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου-Α1”

Η ειδικότητα “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου” -Α1 επισκέφτηκε στις 17/1/2024, με τους εκπαιδευτές κ. Σύρρο Νεκτάριο και κα. Κακούρη Ειρήνη, την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου.
Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στο χώρο  από τον Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου κ. Φαρμάκη Ιωάννη και με τη βοήθεια του προϊσταμένου  και του προσωπικού ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό η συγκεκριμένη Διεύθυνση. Θέλουμε να εκφράσουμε προς τo προσωπικό της υπηρεσίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τις θερμές ευχαριστίες μας για τη φιλοξενία και την ξενάγηση στο χώρο τους.

Επίσης την ίδια ημέρα η ειδικότητα επισκέφτηκε την επιχείρηση “Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.”στο Αγρίνιο, όπου οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στο χώρο  από την  υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία ανέλυσε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την  προμήθεια του καταστήματος, αλλά και τις διαδικασίες για την έκδοση των τιμολογίων. Ευχαριστούμε θερμά για την προθυμία τους να μας υποδεχθούν στο χώρο τους εν ώρα εργασίας.