Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “Τέχνη Μαγειρικής IV” Δ’ εξαμήνου, οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF), υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, Πίσσα Χρήστο και Σχίζα Κων/νο, δημιούργησαν τις παρακάτω απολαυστικές γεύσεις.
- Κατσικίσιο τυρί σε κρούστα θυμαριού.
- Μανούρι ψητό με τηγανιτό φύλλο γιούφκα , πουρέ κυδωνιού και καραμελωμενο τζίντζερ.
- Εσκαλόπ χοιρινού φιλέτου με πουρέ και σάλτσα μανιταριών.
- Μπακλαβάς με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.