Μενού Κλείσιμο

Γευστικές Απολαύσεις από την ειδικότητα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” Δ Εξαμήνου

Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “Τέχνη Μαγειρικής IV” Δ’ εξαμήνου, οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF), υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, Πίσσα Χρήστο και Σχίζα Κων/νο, δημιούργησαν τις παρακάτω  απολαυστικές γεύσεις.
  • Κατσικίσιο τυρί σε κρούστα θυμαριού.
  • Μανούρι ψητό με τηγανιτό φύλλο γιούφκα , πουρέ κυδωνιού και καραμελωμενο τζίντζερ.
  • Εσκαλόπ χοιρινού φιλέτου με πουρέ και σάλτσα μανιταριών.
  • Μπακλαβάς με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.